Cele mai bune brățări fitness de pe piață pentru sport

Cele mai bune brățări fitness de pe piață pentru sport

Descoperă selecția celor mai bune brățări fitness de pe piață pentru sport și fitness pentru a-ți ușura căutarea.

Fitbit Charge 3

Brățara Fitbit Charge 3 este mai ergonomică decât predecesoarea sa dar asta nu înseamnă că au fost sacrificate calitățile acesteia. Înregistrează 15 tipuri de exerciții, poate plonja până la 50 de metri adâncime sub apă fără probleme, să țină numai puțin de 7 zile fără să fie încărcată și funcționează cu aparate precum iPhone și Android. Un produs polivalent la un preț mai mult decât rezonabil.

Garmin Vivosmart 4

Singurul lucru pe care l-aș schimba la Garmin Vivosmart 4 ar fi mărimea ecranului său. Acesta din urmă este puțin cam mic ceea ce face manevrarea sa puțin cam dificilă. Dar, dacă ești în căutarea unui design fin și discret, atunci această brățară este făcută pentru tine.

Funcționalitatea Body Battery este punctul său forte. Măsoară energia prin intermediul unui senzor care ne dă informații prețioase cu privire la ritmul cardiac, calitatea somnului și nivelul de stres. Ne indică până și atunci când corpul nostru este pregătit pentru sport sau când are nevoie de odihnă.

Samsung Gear Fit2 Pro

Gear Fit 2 Pro de la Samsung este probabil cea mai bună brățară fitness pentru toți fanii și utilizatorii Android. Dispune de un design minimal și confortabil și este însoțit de un număr mare de funcționalități și de moduri de urmărire a activității fizice. La toate acestea se adaugă un GPS integrat și posibilitatea de a stoca și de a asculta muzică.

Garmin Vivosport

Vivosport de la Garmin reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru atleți, pentru cei care practică sportul în mod profesionist și pentru cei care preferă o brățară ușoară, în detrimentul unui smartwatch mai impozant.

Dotat cu un GPS integrat, o caracteristică care nu se regăsește prea des la o brățară conectată, trackerul dispune în egală măsură de un senzor pentru frecvența cardiacă, de urmărirea somnului și de urmărirea antrenamentului. Concepută pentru exterior, Vivosport este rezistentă la apă ceea ce o face ideală pentru alergatul pe timp de ploaie sau pentru înotul în psicină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *