AirPods 2: data lansării, preț și alte zvonuri

AirPods 2: data lansării, preț și alte zvonuri

Ești curios să afli când va lansa iPhone AirPods 2? Iată toate zvonurile cu privire la AirPods 2, prețul acestora, data lansării și câteva caracteristici tehnice.

Apple și-a lansat gama de căști fără fir AirPods în decembrie 2016, odată cu lansarea lui iPhone 7. În ciuda tuturor caracteristicilor cunoscute și evidente, suntem cu toții curioși să știm cum intenționează Apple să ne surprindă cu acest nou model. În acest articol am adunat toate informațiile și zvonurile cu privire la AirPods 2: data lansării, design, caracteristici tehnice, preț și funcționalități.

Care este data de lansare a AirPods 2?

Chiar daca încă nu avem o confirmare oficială de la Apple, căștile AirPods 2 urmează să fie lansate în primul semestru al anului 2019. Acest lucru ar fi putut avea loc în timpul unui eveniment oficial organizat de Apple.

Keynote Apple, organizat pe data de 25 martie 2019 ar trebui să se concentreze asupra noului serviciu de streaming TV de la Apple, presupus a fi compatibil cu Netflix precum și cu Amazon Video. Este în egală măsură posibil ca Apple să dezvăluie în sfârșit stația de încarcare wireless AirPower, un nou iPad mini și poate un nou iPhone SE. Cu siguranță căștile AirPods 2 vor fi lansate cu această ocazie în mod oficial.

Cât vor costa?

Căștile AirPods sunt vândute la un preț de 179 de euro iar succesoarele acestora, AirPods 2 ar putea cunoaște un preț mai ridicat datorită adăugării unor compuși interne și a noilor caracteristici tehnice.

Noile caracteristici tehnice așteptate de la AirPods 2

Se pare că noile căști AirPods vor fi mult mai mult decât simple căști de ascultat muzică, cu ajutorul lor am putea să răspundem și la telefon. Pe viitor, majoritatea căștilor audio vor încorpora asistenți vocali de genul Siri.

Există schimbari și în ceea ce privește designul căștilor, acestea vor fi dotate cu un înveliș special, asemănător sticlei, folosit de Google Pixel. În ceea ce privește sunetul, noile căști AirPods 2 vor oferi o mai bună calitate audio, un bass de mai bună calitate. În plus s-a confirmat faptul că AirPower va fi compatibil cu aceste noi căști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *